Οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες που καταστρέφουν την υγεία μας

Οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες που καταστρέφουν την υγεία μας


Οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες που καταστρέφουν την υγεία μας

Πηγή άρθρου: Natural News
Μετάφραση/Επιμέλεια: Σωτηρία Κακαγιά

Οι τοξικές ουσίες που κυκλοφορούν στο περιβάλλον είναι χιλιάδες και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο να επηρεαστεί η κατάσταση της υγείας μας. Τα άλλοτε θρεπτικά κι ωφέλιμα τρόφιμα έχουν μεταλλαχτεί τόσο που τα οφέλη τους πλέον είναι πολύ μικρά, ενώ ταυτόχρονα ο αέρας και το νερό έχουν μολυνθεί σε επικίνδυνο σημείο.
   

 

 

Παρακάτω περιγράφονται οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες:

– Βαρέα μέταλλα

Τα βαρέα μέταλλα είναι κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να απασχολεί τους ανθρώπους όσον αφορά τα τρόφιμα, τον αέρα, το νερό και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Τα πιο συνηθισμένα σημεία έκθεσης σε βαρέα μέταλλα περιλαμβάνουν τα θαλασσινά, τα οδοντιατρικά αμαλγάματα, τα εμβόλια, τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια, το μπέικιν πάουντερ, τον καπνό, τη μπογιά, το νερό, τους χώρους εργασίας και τους χημικούς αεροψεκασμούς.
Δείτε και Υδράργυρος, η χειρότερη νευροτοξίνη τού πλανήτη! 
Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους. 
Χημικές απειλές: Πόσο «αθώο» είναι το σπίτι μας;

 


 


 

Αυτές οι θανατηφόρες τοξίνες μπορούν να προκαλέσουν αμέσως προβλήματα, όπως χρόνιους πόνους, κόπωση, σύγχυση, γαστρεντερικά προβλήματα,αλλεργίεςπονοκεφάλουςκατάθλιψηδερματολογικά προβλήματα, αϋπνία, παράλυση και πολλά άλλα.
Δείτε αναλυτικότερα Βαρέα Μέταλλα – Τοξικότητα και οι Διαταραχές Υγείας που Προκαλούν
και Αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, τοξίνες και chemtrails

– Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (ΓΤΟ) 

Οι ΓΤΟ βρίσκονται στα Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από αλλαγές στο γενετικό υλικό των σπορόφυτων λαχανικών με δηλητηριώδη φυτοφάρμακαζιζανιοκτόνα και βακτήρια έτσι ώστε τα φυτά να προστατεύονται από τα βλαβερά παράσιτα.
Δείτε και Φυτοφάρμακα υγιεία και παιδική υγιεία. 

  
Τοξικό ζιζανιοκτόνο. Είμαστε εκτεθειμένοι χωρίς να το ξέρουμε

 

Με το 85% της συνολικής παραγωγής καλαμποκιούσόγιας και κραμβέλαιου να προέρχεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς αλλά και γνωρίζοντας ότι αυτά αποτελούν μερικά από τα τρόφιμα με την ευρύτερη κατανάλωση στον πλανήτη, οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο πρόβλημα.

Αν προσθέσουμε και τα ζαχαρότευτλα, το βαμβάκι και άλλα δημητριακά ευρείας κατανάλωσης που μπορούν να μολυνθούν ή είναι στο πρόγραμμα υποβολής σε γενετική τροποποίηση (σιτάριρύζι), βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης διατροφικής «Αποκάλυψης».
Δείτε και Είναι η Σόγια επικίνδυνη; 
Κραμβέλαιο ή λάδι κανόλα (Canola) και υγιεία. 
Η κοιλίτσα του σιταριού και η δραματική τροποποίηση μιας υγιεινής τροφής

Εξαιτίας αυτής της διαδικασίας γενετικής μηχανικής, οι άνθρωποι καταναλώνουν ουσιαστικά τοξικούς σπόρους στους οποίους έχουν προστεθεί χημικές ουσίες που είναι γνωστό ότι μεταλλάσσουν τα κύτταρα του σώματος με αποτέλεσμα την ανάπτυξη όγκων και άλλων μορφών καρκίνου.
Δείτε και Οι κίνδυνοι των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων που τα καθιστούν απαγορευτικά 

– Ακτινοβολία.

Υπάρχουν ελάχιστες μορφές ακτινοβολίας, αλλά οι πιο θανατηφόρες που στις μέρες μας ρυπαίνουν τον πλανήτη είναι το καίσιο-137 και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Πρόσφατες δοκιμές ακτινοβολίας που πραγματοποιήθηκαν από αξιωματούχους στις ακτές της Καλιφόρνια έδειξαν αύξηση της ακτινοβολίας σε ποσοστό 500%, και πλέον θεωρείται βέβαιο από τους εμπειρογνώμονες ότι το καίσιο-137 έχει εισέλθει στην τροφική αλυσίδα, με συνέπεια κάθε μορφή θαλασσινού που αλιεύεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό να είναι ύποπτη μόλυνσης σε σημαντικό βαθμό.

Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί τόσο μεγάλη ανησυχία όσο η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Με τη συνεχή παρουσία σημάτων wifi, κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων, υπολογιστών και φούρνων μικροκυμάτων η έκθεση σε αυτό το είδος ακτινοβολίας είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί.
Δείτε και Πώς γίνεται οι φούρνοι μικροκυμάτων να είναι επικίνδυνοι; 
Φούρνος μικροκυμάτων, ακόμη να τον πετάξετε;

 


 


 
 

Στις 31 Μαΐου 2013, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο εξέδωσαν αναφορά στην οποία παραδέχονταν ότι τα κινητά τηλέφωνα μπορεί πράγματι να προκαλέσουν καρκίνο, κατατάσσοντας την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των κινητών (EMF) ως «πιθανό καρκινογόνοπαράγοντα για τον άνθρωπο». (κατηγορία 2Β).
Δείτε και Πως να προστατευτούμε από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 
και μέσα σε όλα αυτά, λες και είναι λίγα, έρχεται να προστεθεί και δαύτο: Η νέα ασύρματη απειλή για τη δημόσια υγεία

– Ξενοοιστρογόνα

Τα ξενοοιστρογόνα ή μιμητές οιστρογόνων, είναι μια πολύ συνηθισμένη τοξίνη συνυφασμένη με την καθημερινότητά μας. Μπορεί να βρεθούν στα πλαστικά δοχεία, την εσωτερική επένδυση των κονσερβών, τα κύπελλα από φελιζόλ και τα σκεύη, τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης, καθώς και στα γεωργικά χημικάπροϊόντα.
Δείτε και Δισφαινόλη-Α ή BPA: Επικίνδυνο χημικό σε σκεύη καθημερινής χρήσης 
Επικίνδυνα συνθετικά χημικά συστατικά στα καλλυντικά. Αναγνωρίστε τα! 

Αυτοί οι παράγοντες διαταράσσουν την ισορροπία των ορμονών και μπορούν να προκαλέσουν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτές, όπως ο κακός ύπνος, η έλλειψη ενέργειας, και της λίμπιντο, καθώς και ορμονοεξαρτώμενους καρκίνους, όπως του μαστού, των ωοθηκών και του προστάτη.
Δείτε ακόμη Μάθε τις ορμόνες και τι σημαίνουν για τον οργανισμό σου! 
και τη λύση της Φύσης: Πώς να εξισορροπήσετε τις ορμόνες σας με φυσικό τρόπο

– Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες

Ο κώδωνας του κινδύνου κρούει εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες όπως η ασπαρτάμηκαι η σουκραλόζη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλούς ανθρώπους από την κατανάλωση των προϊόντων που τις περιέχουν. Βρίσκονται στα αναψυκτικά, τογιαούρτι, τις τσίχλες, τις σάλτσες μαγειρικής, τα επιτραπέζια γλυκαντικά, το αρωματισμένο νερό, τα δημητριακά και τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη.

Η ασπαρτάμη αποτελείται από συνδυασμό χημικών ουσιών, δηλαδή από ασπαρτικό οξύ (ένα αμινοξύ με διεγερτική επίδραση στα κύτταρα του εγκεφάλου), μεθανόλη και φαινυλαλανίνη και οι επιστήμονες την τοποθετούν στην κορυφή του φάσματος τοξικότητας. 
Δείτε και ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ: ένας δηλητηριασμένος κόσμος

 


 

Έχουν καταγραφεί 90 διαφορετικά συμπτώματα ως αποτελέσματα κατανάλωσης ασπαρτάμης, συμπεριλαμβανομένων των κρίσεων άγχους, του τραυλίσματος, της κόπωσης, της κατάθλιψης, της ημικρανίας, των εμβοών, του ιλίγγου, του αισθήματος καρδιακών παλμών, της ναυτίας και των μυϊκών σπασμών.
Δείτε ακόμη: Τεχνητά γλυκαντικά: Πόσο επικίνδυνα είναι και πως να τα αποφύγετε
και δεν ξεχνάμε την άλλη μεγάλη… ανοιχτή πληγή: Σιρόπι Καλαμποκιού Υψηλής Φρουκτόζης: Το Γλυκό Εθιστικό Δηλητήριο

Σημείωση Εναλλακτικής Δράσης:

Βλέποντας την κατάσταση του κόσμου μας και τις πηγές μόλυνσης και τοξίνωσης, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι είτε να πάει σε κάποιο ερημικό βουνό – νησί κ.λ.π. είτε αν νιώθει ότι παντού υπάρχουν κίνδυνοι, να περάσει στην άρνηση και να μην ενδιαφέρεται πια για τίποτα. Πιστεύουμε ότι το σωστό (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) είναι κάτι ενδιάμεσο.

Από τη μία η γνώση είναι δύναμη αλλά εάν η γνώση μας κάνει να ζούμε φοβισμένοι, τότε η γνώση μετατρέπεται σε καταστροφή και η άγνοια σε ευτυχία. Το σημαντικότερο είναι να μην καμφθεί ο νους και η ψυχολογία μας. Η αυτογνωσία, το γέλιο, η άσκηση και μια ισορροπημένη διατροφή, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, αποτελούν το πραγματικό κλειδί της πρόληψης.

«Τροφή» ή proionta-tis-fisis.com: Μπορούμε όμως να κάνουμε κάποια πράγματα για να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω. Το πρώτο, κυριότερο και καλλίτερο είναι η ΠΡΟΛΗΨΙΣ και αυτήν μπορεί να επιτευχθεί ΔΙΑΒΆΖΟΝΤΑΣ επιτέλους τις ετικέτες των προϊόντων που πρόκειται να καταναλώσουμε: Διάβασε τις ετικέτες σωστά. Μάθετε να ξεχωρίζετε τα τρόφιμα με χημικά!

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε δύο πολύ σημαντικά πράγματα: 

– 1ον, Προφυλάσσουμε τους εαυτούς μας από όλες τις παραπάνω «κακοτοπιές», γιατί αν το ψάξετε, ΥΠΆΡΧΟΥΝ προϊόντα και λύσεις, αρκεί να τα/τις ψάξετε και να μην επαφίεστε στα ράφια των μάρκετ και τις διαφημίσεις! και
– 2ον, Όταν αυτό αρχίσει και γίνεται μαζικά, σήμερα εγώ, αύριο  κι εσύ, μεθαύριο και οι άνθρωποι που ενημερώσαμε, κάνουμε το αίτημά μας ΑΠΑΙΤΗΣΗ για καλλίτερη ποιότητα προϊόντων, έτσι το μάρκετ που του έμεινε το τάδε προϊόν στο ράφι, δεν το ξανά αγοράζει και αναγκάζει την εταιρία να ΕΞ-ΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ σωστά τις ανάγκες μας και όχι με σαβούρες και ότι φθηνότερο και δηλητηριώδες υπάρχει!

Τι γίνεται όμως με την μέχρι τώρα κατάσταση;

Κι εκεί υπάρχουν λύσεις, μακροχρόνιες βέβαια, αλλά μην ξεχνάμε ότι και όλο αυτό συμβαίνει για χρόνια τώρα, οπότε θέλει και τον χρόνο του για να ξεκαθαρίσει! Και βέβαια, μιλάμε για αποτοξίνωση, για την οποία καλά είναι να συμβουλευτούμε και κάποιον ειδικό, ο οποίος και θα μας παρακολουθήσει στην συνέχεια: Τι είναι οι τοξίνες και γιατί οφείλουμε να τις αποβάλλουμε;

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης. 

Όποιος, λοιπόν, χρειάζεται ισχυρή αποτοξίνωση και αποκατάσταση της υγιείας του σιγά σιγά, αλλά μόνιμα, θα χρειαστεί πρώτα και σημαντικότερα να καθαρίσει το συκώτι και το αίμα του, το οποίο κυκλοφορεί όλες τις ουσίες που καταναλώνουμε και ερχόμαστε σε επαφή! Ιδανικό για αυτή την πολύ σημαντική δράση είναι το βιολογικό, πιστοποιημένο γαϊδουράγκαθο, που διαθέτω!!

Στη συνέχεια, μπορεί να κάνει συστηματική γανοθεραπεία χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό προσαρμογόνο και εξισορροπιστικό γανόδερμα! 

Και τα δύο, μπορείτε να προμηθευτείτε στέλνοντάς μου μήνυμα στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

http://www.proionta-tis-fisis.com/oi-5-pio-epikindynes-toxines-pou-katastrefoun-tin-ygeia-mas/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ