ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ;

ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ;


Μας το αποκαλύπτει η μακροβιότερη φυλή του κόσμου οι περίφημοι Χούνζα του Πακιστάν που ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Αυτοαποκαλούνται μάλιστα απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης. 

  Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.

Το κουκούτσι από το βερύκοκο περιέχει τη Β17. Η βιταμίνη Β17 (ή αμυγδαλίνη) λοιπόν, είναι μία ουσία που βρίσκεται στους πυρήνες, δηλαδή στα κουκούτσια , των περισσότερων φρούτων. Τέτοια είναι τα βερίκοκα, τα μήλα, τα κεράσια, τα αχλάδια , τα δαμάσκηνα, τα μανταρίνια καθώς και τα αμύγδαλα. Παρ” όλα αυτά η συγκέντρωση της βιταμίνης αυτής στα βερύκοκα είναι πολύ μεγαλύτερη.Η αμυγδαλίνη απομονώθηκε από τα κουκούτσια του βερύκοκου πριν από περίπου 100 χρόνια και έχει καταγραφεί στα φαρμακολογικά λεξικά. Αν και περιέχει κυάνιο, αυτό είναι χημικά αδρανές. (ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2-3 ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)

https://fanpage.gr/life/igia/sigklonistiko-pio-terastio-mistiko-ethapsan-i-farmakeftikes-eteries-sti-machi-kata-tou-karkinou-giati-den-tous-sinefere/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ