Οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο σώμα όταν απέχει από την ερωτική επαφή

Οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο σώμα όταν απέχει από την ερωτική επαφή


Η ερωτική επαφή είναι  μια καλή μορφή άσκησης για την καρδιά σας, αφού αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό, ενώ σας κρατάει δραστήριους και σας βοηθάει να καίτε θερμίδες.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να σας κάνουν να... πέσετε το κρεβάτι αμέσως, η ερωτική επαφή μπορεί, επίσης, να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση, να σας ανακουφίσει από τους πονοκεφάλους (...ακούτε;...) και να μειώσει αισθητά τα συμπτώματα της κατάθλιψης.  

Από την άλλη πλευρά, όμως, τι συμβαίνει στο σώμα μας, όταν δεν ερχόμαστε συχνά σε ερωτική επαφή;


Σίγουρα, δεν είναι απαραίτητο να πάρετε κιλά ή να δείτε την αρτηριακή σας πίεση να ανεβαίνει μόνο και μόνο επειδή δεν κάνετε τακτικά έρωτα, αλλά ουσιαστικά “στερείτε” από το σώμα σας τα οφέλη που δεν παίρνει από αυτό.Αν και κάποιοι άνθρωποι ευημερούν και είναι παραγωγικοί για μεγάλο μέρος της ζωής τους χωρίς να έχουν τακτική σεερωτική επαφή, οι περισσότεροι είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος και το στρες, λόγω της φυσιολογικής ανάγκης τους για ερωτική επαφή.Όταν κάνετε τακτικά έρωτα (και αυτό περιλαμβάνει το “καταπληκτικό”, το “απλά καλό”, ακόμα και το “έτσι κι έτσι” ) διατηρείτε την λίμπιντό σας υψηλά και αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία σας

http://www.pronews.gr/ygeia/fysiki-katastasi/697926_oi-epiptoseis-sto-anthropino-soma-otan-apehei-apo-tin-erotiki-epafi

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ