Χάστε βάρος χωρίς δίαιτα : Ξαπλώστε Μόνο 3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά, αλλά με αυτόν τον τρόπο !!!! (video)

Χάστε βάρος χωρίς δίαιτα : Ξαπλώστε Μόνο 3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά, αλλά με αυτόν τον τρόπο !!!! (video)


Δεν θα βρείτε ποτέ ευκολότερο και ταχύτερο τρόπο για απώλεια βάρους. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, ο Ιάπωνας γιατρός Fukutsudzi βοηθά τις γυναίκες να χάσουν βάρος, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο τρόπος του είναι χωρίς το καθεστώς της διατροφής, εξαντλώντας ασκήσεις και χαρτζιλίκι.Χάστε βάρος χωρίς πείνα και με αυτή την άσκηση Ξαπλώστε μόνο 3φορές την ημέρα για 5 λεπτά, αλλά με αυτόν τον τρόπο!

  Η μέθοδος αυτή εξηγείται από τους Ιάπωνες στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε σχεδόν έξι εκατομμύρια αντίτυπα σε όλη την Ασία. Προφανώς, δεν είναι αρκετά γνωστή.

Ο γιατρός δηλώνει ότι κάποια συγκεκριμένα εργαλεία για τη γρήγορη απώλεια βάρους
δεν είναι απαραίτητα. Θα χρειαστείτε μία μεγάλη πετσέτα, σπάγκους ή κορδέλα για να στερεώσετε την πετσέτα σε ρολό, και επίπεδη επιφάνεια-τρεις φορές για πέντε λεπτά κάθε μέρα.

  Η μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική και εύκολη να εφαρμοστεί. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσει τη διαδικασία για 5 λεπτά κάθε μέρα και να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ο Δρ Fukutsudzi είναι ένας εμπειρογνώμονας για τα προβλήματα με την πύελο, και ανακάλυψε ότι η κύρια αιτία του λίπους στην κοιλιακή τομή είναι η διακύμανση των πυελικών οστών και των οστών υποπλεύρια …

Όταν αποκάλυψε τη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο προβλημάτων, συνέλαβε αυτή τη μέθοδο για να είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος που μπορεί να αφαιρέσει τα περίσσεια λίπη γύρω από τη μέση σας.

Αυτή είναι η διαδικασία:

Διπλώστε την πετσέτα και στερεώστε τη με κάποια ταινία
Καθίστε στο πάτωμα
Απλώστε την πετσέτα κάτω από την πλάτη σας στο ίδιο επίπεδο με τον ομφαλό σας, και ξαπλώστε (βεβαιωθείτε ότι η πετσέτα είναι λίγο μεγαλύτερο από το πλάτος της πλάτης σας)
βάλτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων όπως η εικόνα έτσι ώστε να τους αντίχειρές σας να είναι μαζι
Επεκτείνετε πάνω από το κεφάλι σας, και να μετατρέψει τις παλάμες προς τα κάτω στη θέση όπου τα δύο μικρά δάχτυλα σας θα αγγίξουν.
Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά αυτή η θέση δεν είναι τόσο άνετα όσο φαίνεται.

Σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να φτάσει στο τέλος του το χέρι, να φτάσει όσο μπορείτε στην αρχή, αλλά βεβαιωθείτε ότι αντίχειρές σας στα πόδια σας είναι συγκινητικό.

Ξαπλώστε σε αυτή τη θέση για πέντε λεπτά, τρεις φορές την ημέρα.

δείτε το βιντεο

https://

http://therapeftis.blogspot.gr/2016/08/3-5-video.html

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ